Επιμελητήριο Ξάνθης – “Κυκλική Οικονομία & Τουρισμός”

0 Shares
0
0
0
Το Επιμελητήριο Ξάνθης διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο “Κυκλική Οικονομία & Τουρισμός” την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ELISSO, με διακεκριμένους ομιλητές στο θέμα της κυκλικής οικονομίας. Θα μιλήσουν οι:


– Ο κ. Γιώργος Κρεμλής, Πρόεδρος της Σύμβασης Espoo, Πρόεδρος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας σε επίπεδο ΟΗΕ για το κλίμα και τον πολιτισμό, Μέλος ESAC, EBRD, Επίτιμος Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αναπτύξει το θέμα: «Κυκλική Οικονομία & Τουρισμός».

– Ο κ. Ιωάννης Νικολάου, καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, θα μιλήσει με θέμα: «Κυκλική Οικονομία, τουρισμός & ξενοδοχεία».

– Ο Δρ. Αθανάσιος Καρακατσάνης, Διευθυντής Μονάδας Ανακύκλωσης, Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας θα αναπτύξει το θέμα: «Κυκλική Οικονομία και Sunlight Group: δέσμευση και στόχος».

– Ο κ. Στεφάνακης Αλέξανδρος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Χημικών Μηχανικών & Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης θα αναπτύξει το θέμα: «Πράσινες λύσεις για την Κυκλική Οικονομία στη διαχείριση νερών και λυμάτων σε ξενοδοχεία».

 


Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο “CEnTOUR – Κυκλική Οικονομία στον Τουρισμό” το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα COSME. Τους στόχου και τις προτεραιότητες του συγκεκριμένου έργου  θα αναπτύξει η κα Ανθή Παναγιώτου – Project Manager, Ειδική Συνεργάτης Επιμελητηρίου Ξάνθης

0 Shares